POKéBAR

POKéBAR Pokébar

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 138 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pokébar. Meer weten? Ontdek meer

6 jul 2022 om 14:26 Ik bestelde om 17u op een maandagavond, met het idee dat het eten er binnen de geafficheerde levertijd van 45min zou zijn. Pas na anderhalf uur kreeg ik mijn bestelling, dat is onacceptabel.
4 jul 2022 om 20:35 Het eten was lekker, maar de bezorging duurde meer dan 2uur. Dat terwijl ze na 30min belde omdat de radijzen op waren, kan gebeuren, maar je zou denken dat ze dan met de bestelling bezig zijn en deze dus niet nog minstens 1u30 op zich laat wachten.
2 jul 2022 om 11:23 Lekker
2 jul 2022 om 8:06 Het eten was super lekker en snelle levering!! Wij bestellen zeker opnieuw!
1 jul 2022 om 20:06 De guacamole in onze bowls was slecht, helaas moeten weggooien. We hebben er allemaal buikpijn aan over gehouden :(
1 jul 2022 om 1:15 Nachos waren oud, broccoli rook niet vers, had een visachtige geur.
30 jun 2022 om 23:02 The order took more than 2hours! Other places at least give you a complimentary drink or desert. The food was not amazing and they forgot the jalapenos which I paid extra for. Will not order again.
30 jun 2022 om 22:01 1u45 moeten wachten op het eten!! (Terwijl er 55 min levertijd stond).
30 jun 2022 om 20:52 Mijn bestelling werd na 90 minuten (ipv de beloofde 45 minuten) geleverd in een natte zak die opengescheurd was. Twee van de drie pokébowl-bakjes waren open geraakt waardoor het eten er deels uitgevallen was. Het eten was wel lekker.
28 jun 2022 om 12:07 delicious food and on time.
26 jun 2022 om 0:04 Food was good, delivery was super fast
25 jun 2022 om 21:18 Heel lekker !